HANOTEAULEI

HUIS SELECTEREN

Selecteer een appartement uit de lijst door met je cursor over het gebouw te bewegen. Een beschikbaar appartement heeft een groene kleur, in optie geel en verkocht rood. Klik op het gewenste appartement voor bijkomende informatie. Door op een appartement uit de lijst te klikken kan je ook bijkomende informatie bekijken.

FOTO'S

Huis

Verdiep

Opp.

Slpk.

Badk.

Tuin

Verkoopprijs

Detail

10

nvt

280 m²

4

2

Ja

479.000 EUR

 
 
 

LOCATIE

Hanoteaulei 10, 2930 Brasschaat

Hanoteaulei is een project van één woning en is een gesloten bebouwing (vernieuwbouw met zonnepanelen). De 2-gevelwoning heeft een achteroprit voor 2 wagens en een gezellige zuidgerichte tuin. Op wandelafstand van winkels en parken! Alsook nabij scholen, het openbaar vervoer en een ziekenhuis.

TRIP ADVISOR TIPS

  • Trip Advisor Social Icon

Bekijk eens de top activiteiten rond Hanoteaulei in Brasschaat op Trip Advisor.

OMGEVING

WINKELSTRATEN

Geniet van de winkelstraten van Brasschaat. Met vele leuke winkels bevindt het centrum van Brasschaat zich slechts op enkele minuten. Shoppen en boodschappen doen kan hier in alle comfort.

PARK VAN BRASSCHAAT

Het mooie en omvangrijke park van Brasschaat, en op wandelafstand van de Hanoteaulei bevindt zich het mooie natuurdomein Klein Schietveld. Geniet van de prachtige bossen, de vele loop- en fietsroutes en de sportterreinen.

VLAKBIJ HET CENTRUM

Winkelen en boodschappen doen op slechts enkele minuten van de Hanoteaulei. Met vele winkels en supermarkten is hier geen tekort aan comfort.

SCHOLEN OP WANDELAFSTAND

De Hanoteaulei bevindt zich op wandelafstand van verschillende scholen en een ziekenhuis. Met goede verbindingen tot het openbaar vervoer is dit een toplocatie in Brasschaat en ideaal voor gezinnen.

INTERESSE IN DIT PROJECT?

Vraag vrijblijvend meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

VERGELIJKBARE PROJECTEN

AERDENLEI

Aerdenlei 44-46 - 2930 Brasschaat

HOFSTRAAT

Hofstraat 12 - 2930 Brasschaat

DE TOMERMAAT

De Tomermaat 56 - 2930 Brasschaat

PROJECTEN

LINKS

AFSPRAAK

CONTACT

Bredabaan 859

2930 Brasschaat

België

info@cobalt.be

+32 3 644 98 90

© 2020 Cobalt Blue Invest | BTW BE 0444.858.430

Site by

white_logo_text.png