top of page

HANOTEAULEI

website%201_edited.jpg

HUIS SELECTEREN

Selecteer een appartement uit de lijst door met je cursor over het gebouw te bewegen. Een beschikbaar appartement heeft een groene kleur, in optie geel en verkocht rood. Klik op het gewenste appartement voor bijkomende informatie. Door op een appartement uit de lijst te klikken kan je ook bijkomende informatie bekijken.

FOTO'S

Huis

Verdiep

Opp.

Slpk.

Badk.

Tuin

Verkoopprijs

Detail

10

nvt

280 m²

4

2

Ja

479.000 EUR

>

Huis nr 10 - Gesloten bebouwing

Algemeen

Rustig gelegen volledig gerenoveerde gezinswoning met 4 slpk en mooie zuidelijke tuin met terras in arduin. Een ruime en instapklare woning met garage en met 4 slaapkamers en 2 badkamers in een rustige woonwijk in het centrum van Maria ter Heide/ Brasschaat. De 2-gevelwoning heeft een achteroprit voor 2 wagens en een gezellige zuidgerichte tuin.


Glv : inkomhal, gastentoilet, woonkamer, eetkamer, grote luxe keuken met kookeiland, ontbijthoek en wijnkoeler, berging/ technische ruimte, garage, mooie aan gelegde tuin en extra parking voor 2 auto’s.


1e V. : 4 slpks, 2 badkamers volledig ingericht : Douche, bad, dubbele lavabo en toilet. Op de overloop bevind zich nog een apart toilet.


2e V. : grote totaal geisoleerde zolder met nieuwe veluxen. Indien gewenst is dit een grote hobbyzolder van 100 vierkante meter of nog in te richten met slaapkamers bureau en sanitair. Alle voorzieningen zijn aanwezig.

Het pand geniet van een zeer goede epc en is volledig geventileerd. Alle laatste verplichtingen inzake bouwtoelatingen werden uitgevoerd zodat deze woning gezien kan worden als een totale vernieuwbouw. Vooral de 10 jarige aansprakelijkheid is van toepassing. We geven de volledige lijst af met het PIDdossier.

Financiële Info

Deze prijs is exclusief notariskosten, registratiekosten en BTW. Mogelijks heeft u recht op verlaagde registratierechten owv. meeneembaarheid en/of abattement. Voor meer informatie kan u terecht op ons kantoor of bij uw notaris.

Specificaties

Code

Verdiepingingen

Oppervlakte

Terrein

Tuin

Aantal Slaapkamers

Aantal Badkamers

Aantal WC

Huis nr 10

3

280 m2

150 m2

Ja

4

2

4

Vloerplan gelijkvloers
Vloerplan 1ste verdieping
Vloerplan 2de verdieping

Download 

Lijst
001
002

LOCATIE

Hanoteaulei 10, 2930 Brasschaat

Hanoteaulei is een project van één woning en is een gesloten bebouwing (vernieuwbouw met zonnepanelen). De 2-gevelwoning heeft een achteroprit voor 2 wagens en een gezellige zuidgerichte tuin. Op wandelafstand van winkels en parken! Alsook nabij scholen, het openbaar vervoer en een ziekenhuis.

TRIP ADVISOR TIPS

  • Trip Advisor Social Icon

Bekijk eens de top activiteiten rond Hanoteaulei in Brasschaat op Trip Advisor.

OMGEVING

Winkelen van de vrouw

WINKELSTRATEN

Geniet van de winkelstraten van Brasschaat. Met vele leuke winkels bevindt het centrum van Brasschaat zich slechts op enkele minuten. Shoppen en boodschappen doen kan hier in alle comfort.

PARK VAN BRASSCHAAT

Het mooie en omvangrijke park van Brasschaat, en op wandelafstand van de Hanoteaulei bevindt zich het mooie natuurdomein Klein Schietveld. Geniet van de prachtige bossen, de vele loop- en fietsroutes en de sportterreinen.

Mensen in Park
Café

VLAKBIJ HET CENTRUM

Winkelen en boodschappen doen op slechts enkele minuten van de Hanoteaulei. Met vele winkels en supermarkten is hier geen tekort aan comfort.

SCHOLEN OP WANDELAFSTAND

De Hanoteaulei bevindt zich op wandelafstand van verschillende scholen en een ziekenhuis. Met goede verbindingen tot het openbaar vervoer is dit een toplocatie in Brasschaat en ideaal voor gezinnen.

Leuk meisje in klas

INTERESSE IN DIT PROJECT?

Vraag vrijblijvend meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

VERGELIJKBARE PROJECTEN

Huis te koop Brasschaat

AERDENLEI

Aerdenlei 44-46 - 2930 Brasschaat

Appartement te koop Antwerpen

HOFSTRAAT

Hofstraat 12 - 2930 Brasschaat

A3_H2020-06_CobaltBlueInvest_Tomermaat52

DE TOMERMAAT

De Tomermaat 56 - 2930 Brasschaat

bottom of page